Maksut Efendi İlkokulu

Vizyon: Çevresinde, ülkesinde ve çağdaş dünya ülkelerinde örnek olabilecek seçkin bir okul olmak ve yetiştirdiği araştırmacı, sorgulayıcı, çözüm üreten ve kendine güvenen bireylerle ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak. Vatanına, milletine, bayrağına bağlı kardeşlik ve barış duygularını taşıyan bireysel ve ekip ruhuyla çalışabilecek doğru,dürüst ve nitelikli bireyler yetiştiren bir oku l olmak.

Misyon: Bir eğitim yuvası olarak eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçları doğrultusunda kendini sürekli yenileyerek hizmet vermek.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-14.00
Isınma: Kömür yakıtlı Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0442 316 4561

WEB - https://maksutefendiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ABDURRAHMAN GAZİ MAH. ZAMBAK SK. MAKSUT EFENDI ILK OKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 4 PALANDÖKEN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Maksut Efendi Mahallesi (Süt Evleri mevki)

Ulaşım Erzurum-Ağrı karayolu istikametinde merkezden 3 km gidildikten sonra sağa doğru yol ayrımı 650 m mesafede. Okulumuza ulaşım D-1 otobüsleri ve minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum il merkezine 3 km Palandöken ilçesine 7 km uzaklıktadır.